Nejste přihlášen/a.
Mám na zahradě více pivoněk, ale některé nechtějí kvést. Na jaře vždy vyrostou pouze listí ale květy žádné. Některé jsem v minulosti přesazoval a normálně na jaře vždy kvetou. Dá se s tím něco dělat aby ty nekvetoucí pivoňky zase začaly kvést a nebo je třeba se smířit s tím, že už nikdy nezakvetou?
Často odmítají kvést ty pivoňky, které byly při přesazování zapuštěny do zeminy hlouběji, než jak byly na původním stanovišti.
S pivoňkama nešachuji. Prý nesnášejí přesazení. Jestli nebylo zasazení hlouběji, než rostly před tím? Nebo na nevhodné místo?
Přesazoval a rozsazoval jsem už vícekrát pivoňky a některé hned od příštího roku začaky kvést, ale některé ani po několika létech nekvetou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.