Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Růst paprik

Od: barb odpovědí: 2 změna:
Dobrý den mám 4 jalapeno sazenice camargo jsou vysoké 20 cm za jak dlouho mam očekávat Květy? Aby mela rostlina alespoň 50 cm abych mohl v srpnu už sklízet, stihne to ještě vyrůst? Dal jsem k nim králičí trus odleželí.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Osvědčilo se mi povařit v 1 litru vody 2 bobkové listy, luhovat cca hodinku, vychladit a tím zalít. Hned povyrostou. Na vršku první květy vyštípat, vyplatí se to.

hodnocení

0x

Vše záleží na teplotách a množství slunce. Chilli papriky mají prostě rády hodně slunce a hodně teplo. Samozřejmě potom je potřeba denně zalévat a nejlépe jednou za týden až dva přihnojovat. K přihnojování můžete používat něco speciálního, ale mě se osvědčilo obyčejné tekuté hnojivo na rajčata a papriky. Máte li papričky v květináčích, tak se potom můžete pokusit o přezimování. Přezimování je už ale kumšt a každý má trochu jiný recept jak na to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]