Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to může být?

Od: bekycek* odpovědí: 2 změna:

Hezké dopoledne i když u nás (Kladensko) od rána prší, ale bylo to potřeba. Prosím o radu, koupila jsem si v březnu v supermarketu petrklíč, měl poupata, ale ještě nekvetl po nějaké době se poupata ztratila, ale začaly se objevovat listy typické pro petrklíč, ale dlouhé asi 30 cm, které mají na řapíku trny, nikdy jsem se s tím nesetkala. Ráda bych poslala fotografii ale můj telefon to neumí. Děkuji za odpovědi.

doplněno 28.05.24 18:16: Hezké dopoledne i když u nás (Kladensko) od rána prší, ale bylo to potřeba. Prosím o radu, koupila jsem si v březnu v supermarketu petrklíč, měl poupata, ale ještě nekvetl po nějaké době se poupata ztratila, ale začaly se objevovat listy typické pro petrklíč, ale dlouhé asi 30 cm, které mají na řapíku trny, nikdy jsem se s tím nesetkala. Ráda bych poslala fotografii ale můj telefon to neumí. Děkuji za odpovědi.

Co to může být?
Co to může být? #2
Co to může být? #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vypadá to na mladou štětku soukenickou - takové ty bodláky, co se barví a dávají na podzim do suchých vazeb.

hodnocení

0x

Zjistila jsem, že je asi 550 druhů prvosenek. U nás, v Americe i v Azii. Navíc, primulky se s nimi rády zaměňují. A pak ještě existuje jedna kytka, ty právě má dlouhé a jako ostnaté listy, ale nevím jak se jmenuje. Prvosenky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]