Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odměřit Cererit,kolik granulek,je 10g

Od: juglans® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mám možná hloupou otázku.Mám doma načatý Cererit,takže už si nemůžu ,rozměřit,původní hmotnost,na díly.Rozbila se mi váha a tak přemýšlím,kolik mám dát k rostlině granulek,jedná se o různé trvalky,loni sázené.Třapatky,Floxy,Bohyšky a podobně.Asi by se s tím většina lidí takhle nezabývalo,rozhodily by granule a bylo by.Holt to mám jinak:)může mi prosím,někdo odvážit 10g,kolik je to cca granulek*poctar*.Moc děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Granule jsem nepočítal, ale použil jsem polévkovou lžíci. Zarovnaná PL = 10 g.

hodnocení

Skvělé,moc vám díky a jdu na to:)

jiofa
hodnocení

3x

Cererit se dává do poůdy na podzim. Připravuje se půda pro příští sezonu a má dlouhou dobu rozkladu, působí dlouhodobě.

Není to pravidlem. Cererit se používá i na jarní přípravu půdy, nebo pro přihnojování v době vegetace.

id
hodnocení

1x
Pardon, vy nemáte sousedy, kamarády, děti, rodiče atd., kteří mají váhu?
hodnocení

Bydlím v paneláku,né dlouho.znám tu málo lidí,ikdyž je tu sousedka,terá by mi jistě vyhověla.Jenomže mě je nepříjemné,někoho vytrhnout.ze svého,nechodím na ni nikdy zvonit,jen když se potkáme u kytek.Děti v práci a váhu určitě nenosí a já jsem se rozhodla hnojit,právě ted.Zdálo se mi jednoduší,zeptat se zde a kdo zrovna může,tak se přihlásí.Stačí vám takto vysvětlení?

hodnocení

0x

Cererit používám na jaře i na podzim, nic nevážím, posypu kolem rostlin /přiměřeně přiměřeně/ a zapracuji do půdy nebo posypu další zeminou a zaleju. *zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma cererit

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]