Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
oplocuji políčko na zahradě. Použil jsem 3D panely. Mám vybetonované sloupky, ale narazil jsem na problém s uchycením. První řada sloupků je tzv. naširoko. K tomu pasují klasické příchytky, ale problém je v rozích. Na rohový panel, který je orientovaný stejně jako ty první sloupky pasuje rohová příchytka, ale jde o to, že další sloupky (ty od rohu dále) jsou otočeny obráceně a na to jsem na netu nenašel adekvátní příchytku...Bu%d blbě hledám nebo nevím, nechápu proč nedělají ty příchytky i pro obráceně zabetonované sloupky. Nějaký nápad?
Řekl bych, že máš sloupek zabetonovaný otočený o 90°. Vnitřní sloupky dlouhých sekcí asi očekává výrobce umístěné delší stranou kolmo na tu dlouhou sekci, což i dává smysl z pohledu stability plotu pro opření se o něj.
Jestli nemůžeš otočení změnit, musíš použít 2 objímky pro úzkou stranu. Jedna bude držet levé pole nad vlnou, druhá pravé pole pod vlnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.