Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu vysadit papriky do skleniku?

Od: barb odpovědí: 3 změna:
Dobrý den mohu už dat sazenice jalapeno camargo do skleniku? Nebude na ne zima přes noc když teprve bude začátek května? Sazenice jsou Velké 10 cm

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
S 10cm sazenicemi rozhodně nemusíte spěchat. Dejte je do skleníku vc květináčů a když bude přes noc zima zase je odnesete domů.

hodnocení

0x
Můžete...
Ovšem záleží i na nadmořské výšce, také na předpovědi počasí. O dalších faktorech také nepíšete. Čeho se máme držet?
Nedávno poradte.cz/...
Nebo zasaďte jen polovičku sazenic. Buď přežije, nebo druhou zasadíte později.
Ono těch pálivých zase člověk tolik nepotřebuje...

hodnocení

0x

Já už mám papriky i rajčata ve skleníku od 10.dubna, zatím je tam jen "otužuji" ve větších kelímkách. Je pravda, že v těch minulých mrazivých nocích jsem tam každou noc zapálil svíčku, aby teplota neklesla příliš. Nikdy tam nebylo pod +5°C. Teď sleduju vývoj počasí a během pár dnů dám rajčata ven na záhon a papriky rozesadím ve skleníku. Rajčata takto otužovaná jsou krásně silná a nepříliš vysoká, asi 20-25 cm, papriky jsou trochu nižší. Roubovanou salátovou okurku jsem tam vysadil 26.dubna a dobré, už jede...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]