Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trubač na zahraně omrzl, vzpamatuje se?

Od: maky® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, trubač máme velký a vždy si dává na čas, letos mu už ale vyrazily lístky, po nočním mrakzíku jsou všechny zmrzlé. Vzpamatuje se z toho a obrazí znova? Děkuji za názor.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, trubač je docela nezmar a chytrá rostlina - z jara vypadá dlouho jako suchý/mrtvý a potom se rozjede. Pokud by snad již nově (na jiných místech) neobrazil, tak zcela zmrzlý keř nebude. Dejte mu šanci. Zdravím!
doplněno 27.04.24 11:13: Měl jsem tyto krásně kvetoucí keře (oranžově, ale znám i žluté) na zahradě a vždy po zimě jsem si už na ně chystal rýč, ale jak to viděly, tak honem obrazily .
hodnocení

Ano, trvá mu to dlouho, letos si pospíšil a byla to chyba, díky za odpověď.

janasmrzova
hodnocení

0x

Dobrý den, tak to jste mě potěšili a zároveň s rýčem pobavili:-Dmáme trubače od loňska a letos krásně vypučel a též omrznul, plakala bych, ale jestli se vzpamatuje, tak paráda a díky za optimistickou odpověď. Jana

hodnocení

Dobrá zpráva, byla jsem ted na zahradě a trubač má nové lístečky. Jistě i ten váš se vzpamatuje.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]