Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ibišek venkovní

Od: petra01 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, mám ibišek venkovní 18 let, v březnu jsem je ostříhala už měl krásné lístky a dnes jsem zjistila že všechny lístky jsou jakoby uvadlé. Je možné že zmrznul? Nikdy předtím se to nestalo. Je možné to nějak napravit? Ibišek mi vždy každý rok krásně kvetl, dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

2x

Určitě je to mrazem stejně, jako mnoho jiných rostlin např. u mne. Růže, vinná réva kompletně, pivoňky, kapradiny, japonské azalky , třešně a višně ani nemluvě (vše černé). Kytky vem čert, ale třešně, višně, vinná réva, částečně rybíz mne tedy pěkně štve, při vší slušnosti.

Ibišek venkovní

hodnocení

0x

Mně taky letos zmrzly dva mladé keříky, byla jsem líná je před mrazy v minulém týdnu přikrýt. Teď musíme jen doufat, že obrazí.

Ibišek venkovní #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]