Zdravím, má někdo zkušenosti s koupí zahradni techniky na bazaru? Rád bych si koupil malotraktor typu Vari a vsimnul jsem si, že se dají na bazaru koupit téměř nové výrobky o hodně min než zcela nové přímo u výrobce. Mám například u bazaroveho zboží nárok na reklamaci nebo bezplatný servis, i když jsem uz druhý majitel? Zkrátka vyplatí se kvůli ceně koupit na bazaru, nebo se kvalitou nevyplatí (dokážu pouze minimální opravy). Děkuji.
Myslím, že záruky na bazarech máte minimální..V obchodě se sice záruka tváří jako záruka, ale víme jak je to pak s vymaháním a dobou opravy..Pokud narazíte na bazaru na dobrý kus, tak proč nee. Ale musíte vyžadovat důkladné předvedení a vyzkoušení..
bnm
Děkuji, budu zvažovat. Ale když zjistím závadu, přece jenom mi výrobce ručí za nápravu,ale v bazaru s tím už nic nenadelam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.