Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Robotická sekačka (Parkside) 4Ah nebo 2Ah

Od: pavelnosek odpovědí: 5 změna:

Do emailu mi prisla nabidka roboticke sekacky parkside.

Nabizeji dve verze. Silnejsi se 4Ah akumulatorem (sirka seceni 22cm) a slabsi se 2Ah akumulatorem (sirka seceni 18cm). Rozdil v cene 3000Kc.

Jsou ty baterie vymenitelne. Respektive pujde do te slabsi sekacky zasadit 4Ah akumulator, ktery lze koupit samostatne?

Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Měl by tam jít 4ah akumulátor..Pokud je to stejná "řada" tzn.x20V nebo jiná voltáž..
pavelnosek
Ano jedna se o stejnou řadu akumulátoru: 20V. Dáva mi smysl koupit tu slabší variantu sekačky, a kdyby 2Ah nestačilo, tak 4ah stojí do tisicovky.

vili
hodnocení

0x
Počkal bych si na slevu a koupil tu silnější. Mám pár výrobků zelené i černé řady, používám pouze ty 4Ah nového i staršího typu, a ta baterie s menší kapacitou se akorát někde válí v poličce. Půlku nástrojů totiž ani nerozjede a druhá půlka s tím pracuje hodně krátce.

hodnocení

0x
Dělají i 8Ah baterie. Od pohledu stejně velký jako čtyřky. Ale můžu už mít oko z Kašparovy krávy.
pavelnosek
hodnocení

Pokud je ten akumulator vymenitelny, tak 8 Ah bez problemu pujde do te mensi i vetsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma parkside

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]