Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Loňská zavlažovací hadice

Od: norman odpovědí: 2 změna:
Ahoj kdo používáte porézní hadice k zavlažování zahrady. Dnes jsem je instaloval, ale ta loňská nějak nechce sáknout. Je sotva vlhká, rozhodně to na zavlažení nestačí. Nové samozřejmě sáknou krásně. Máte někdo? Přeci nebudu každý rok objednávat nové proboha. Na podzim jsem je propláchl vodou, vyfoukal vzduchem a uložil do garáže. Myslíte že za zimu nějak zarostly? *nevi*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dong
hodnocení

0x

A nemáš třeba tvrdou vodu ve studní nebo žabinec z ibc? Nevím co do toho pouštíš. Na podzim sušit to mi přijde jako zbytečné

Tak to namoč do sudů s dešťovou vodou na týden, a pak to proplach ni proudem vody, že odšpuntuješ koncovku.

neo®
hodnocení

0x

zdravím

my máme tuto asi 8let, Bradas Aqua Drop v délce cca 100m, kdy asi 2/3 je zahrabaná v záhoně a jedna třetina vychází mezi jahody. Každý rok na podzim vyndám ze záhonu trochu operu zvenku wapkou a omotám kolem plastového soudku od fasádní barvy .Na jaře opět vložím do země , pro kontrolu zapnu do ni hned vodu a ještě se mi nestalo , že by nerosila.

Instalaci na vodu je podmíněno regulatorem vody ,což asi máte, za ty roky byla občas propíchnutá (rozříznu a spojím rychlospojkou) , ale může být i něco levnějšího , v hadici je malý tlak.

Snad jen doplní druhy konec hadice je napojen na vstup vody rozdvojkou

To je asi vše...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]