Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aku řetězová pila - kde koupit?

Od: yarda® odpovědí: 9 změna:

Množí se reklamy na aku řetězové pily. Možná bych nějakou využil na zahrádce. Ale když koukám po internetu po nějaké levnější, obvykle je nacházím jen v ešopech.

Existuje nabídka v "kamenném krámě" kde bych si ji mohl prohlédnout, potěžkat a případně hned koupit a odnést komplet soupravu i s baterkou a nabíječkou (nebo nekoupit) v ceně tak do 2kKč, nejlépe v Praze nebo ve středočeském kraji východně od Prahy?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pulka
hodnocení

2x

To je vtip? Možná tak nějakou pro důchodce jednoruční na větvičky, to myslíš?

hodnocení

Ano, jsem důchodce a chci jednoruční na větvičky, na silnější větve mám benzínovou pilu. Ale řežu spíš ty větvičky. Víš o něčem?

"Zajisté že vám úplně rozumím," odpověděl Švejk. "Vy mluvíte podobně jako klempíř Pokorný v Budějovicích. Ten, když se ho lidi optali: ‚Koupal jste se už letos v Malši?‘, vodpovídal: ‚Nekoupal, ale za to bude letos hodně švestek.‘ Nebo se ho zeptali: ‚Jed jste už letos hříbky?‘ a von na to vodpověděl: ‚Nejed, ale tenhle novej sultán marockej má prej bejt moc hodnej člověk.‘"

hodnocení

0x

Zrovna lidl má teď jednoruční v akci. No jo, je to přesně zboží z Lidlu, žádná kvalita, ale rozhodně vydrží víc, než li ty no name z čínských eshopů. Ovšem za poloviční cenu než možná konkurenční stihl. Jen velká škoda, že nemá mazání řetězu.

hodnocení

Chystám se tam ve čtvrtek podívat. Ale jak jsem koukal do letáku, mělo by to být bez akumulátoru a bez nabíječky :(

asd1
8ms=sračka.
Ber profi pro zahradniky, akorát to je tak 5-10k,rozumný poměr vykon-cena ma Makita..
Lidl pizlatko vyzkoušej,kdyz nevyhovuje tak jde vratit..,podle mě pomalý retez=nereze ciste. Baterky mají dobry a za dobrou cenu. Baz mazání = musis primazavat..

Tyhle malý akuřetězovky jsou fajn věc, ale je třeba koukat na dvě důležitý věci, musí mít dostatečný otáčky a dostatečný výkon baterie. Když budou otáčky malý, bude to spíš hoblovat než řezat, bude se to klepat v ruce a práce s tím bude opruz, u nevýkonných baterek nedocílíš dobrého výkonu motoru, protože ta baterka prostě nedá to, co potřebuje. Řetězovky jsou totiž žrouti. U tý baterky bych byl obzvlášť opatrný, ty čínský často nestojí za nic, ale to v krámě nezjistíte, jedině přečíst nějaké recenze.

asd1

Těch 8ms je rychlost řetězu v metrech za sekundu, což je přesně to kousací hoblovací. Aby to dělalo čistý řez, tak to chce aspoň 15, což mají prakticky jen profi zahradnický pilky.

Co jsem potkal baterky z Lidlu tak jsou dobrý, přijdou mi lepší než od Makity, přestože stojí třetinu..

km

souhlasím, lidl je dobrá, doporučuji, až na to mozání...

lubos2
hodnocení

0x

Ta lidl jednoruční na to malé řezání stačí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]