Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Benzínový vyžínač

Od: alice* odpovědí: 14 změna:
Dobrý den,má někdo osobně vyzkoušené, která motorová kosa je hodně lehká, ideální pro starší ženskou? Sice koukám a guglím, ale popisům nevěřím na sto procent.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud se neřeší rozpočet, tak bych navštívil speciálku Husqvarna nebo Stihl a tam si vše vyzkoušel, osahal. Taktéž prodavači v těchto obchodech jsou podstatně více zběhlí, nežli podavači v hypermarketech, kteří vlastně o zboží co mají na krámě neví lautr vůbec nic.
alice*
hodnocení

Doufala jsem, že se tomu z časových důvodů vyhnu. Vypadá to, že nevyhnu . Díky.

hodnocení

0x

Zdravím,těžko poradit ,když nevíme co chcete vlasně sekat ,jakou plochu,protože pokud budete sekat přerostlou půlmetrovou trávu tak se s lehkou (slabou ) nadřete více než s těžší ,ale tím pádem výkonější a máte posečeno za chvilku.Pokud si ke kose zároven koupíte postroj tak ta váha kosy se vám rozloží na ramena ruce tak nebudou trpět . zbozi.cz/...

alice*
hodnocení

Plocha není velká, cca 400m, tráva počítám do 30 cm, ale spíš tak 20 cm. Díky za reakci.
Tak ještě rozpočet :)
alice*
hodnocení

Rozpočet moc neřeším.

Chápu ,že je náročné tahat v práci pacienty a ještě doma podobná zátěž na ruce,tak co dát peníze místo nového vyžínače do hodinového manžela ,popř. firmy co by Vám pokosila danou plochu,např. prace.bazos.cz/... ,nebo posecto.cz/... ,určitě najdete mnoho nabídek i v okolí bydliště ..

alice*
hodnocení

Taky varianta, jen po loňské zkušenosti s původně velice ochotným pánem, se kterým se pak diskuze protáhla skoro na tři týdny, až nakonec usoudil, že se mu do toho vlastně ani nechce to nechávám až jako poslední možnost. Myslím, že pán byl aktivní ne jako hodinový, ale přímo vlastní manžel . Nakonec jsem to udělala sama, ale po těch třech týdnech už to byl fakt masakr.

hodnocení

0x

400 metrů, 20-30 cm porost. Na to je ideální sekačka a pojezdem. Proč na to chcete jít s křovinořezem?

alice*
hodnocení

Protože terén.☹Sekačku s pojezdem mám. Tohle jsou místa, kde je sekačka k ničemu. Ale bude to celkem spíš tak 300 metrů.

Takže svažitý terén nebo stromy, pařezy a podobně? V tom případě je lehký vyžínač k ničemu. Tam jen opravdový křovinořez s postrojem, jak již zde bylo zmíněno.

alice*
hodnocení

To mě mrzí. Nedá se nic dělat. Díky.

nov
hodnocení

0x

Jsem v penzi a seču křovinořezem, jeho váhu uvádí všude jinak: cca 8 - 10 kg s plnou nádržkou. Svažitý terén.

alice*
hodnocení

Tohle není odpověď na moji otázku, nicméně, jestli jste důchodkyně, tak dobrá práce. Nechtěla jsem si honit s nikým triko. Skoro desetikilový křoviňák Al-Ko tady mám, jenže je mi 66,pořád dělám terénní pečovatelskou službu,běžně přesouvám klienty devadesát kilo a více a když pak mám doma dělat tyhle práce, snažím se trochu si je odlehčit. Proto jsem dala svůj dotaz, váš komentář mi k nijak nepomohl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]