Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu týkající se hydroponického pěstování pokojových květin. Mám pár kytiček v hydroponických květnících, ale nějak se jim nechce růst. Kořeny mají v pořádku, ale přírůstky jsou minimální. Dávám hnojivo jak jsem vyčetla v příručce o pěstování, ale výsledky jsou opravdu špatné. Druhy kytiček jsou také v pořádku, jsou údajně pro hydroponii velice vhodné. Máte někdo zkušenosti s tímto pěstováním? Poradíte mi prosím? Děkuji. Jindra
Píšete, že vše děláte podle ověřených rad či dopručení a přesto se rostlinám nedaří. Nepíšete však, kdy jste je do keramzitu(?) umístila a jak to je se zálivkou. Voda by měla dosahovat jen ke kořenům, nesmí být zcela pod vodou. Je dobré mít ve vnějších nádobách vodoměr (pokud výši hladiny nevidíte). Pokud je vše OK, hledal bych příčinu v prostředí (teplota, světlo, vlhkost...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.