Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky krovinorez (benz., levny, kvalitni)

Od: kodijak81 odpovědí: 6 změna:

Dobry den,

pokukuji po krovinorezu u ktereho lze pouzivat jak strunu tak i disk na rezani krovin. Predstavoval bych si nejaky co moc nehluci a dokaze udelat urcitou praci aniz by se zavaril :). Sam bych ho mel nyni na pomerne malou zahradku 400 m2, ale co kdyby neco do budoucna... Vice viz titulek.

Dekuji za zkusenosti a rady.

PS: jen dodam, ze faktor z nadpisu levny, je stezejni... :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

furtnic*
hodnocení

2x

Jestli chcete stroj,který vydrží,tak bych šel do Husgvarny.Já ji mám,a spokojenost největší a 5let bez závady.Jen běžná údržba.Protože mám les,tak jsem zvolil větší dělo ale je na Vás,co chcete.Do vyhledávače napište husgvarna a můžete vybírat.

celp*
hodnocení

2x

Dobrý den.Levný to je relativní .Stihl FS 56(nebo vyšší třída.).Maximální spokojenost.Louka ,zahrada,kolem chalupy.Je to nezmar.

hodnocení

0x

Taky mám Stihl typ nevím a do garáže daleko,kdysi stál 25 000.-,ale viděl bych to na něco okolo 10 000.-,levnej křoviňák je s kudlou nepoužitelnej,nutáhne jí akorát se to všechno namotá na tyč.

Ještě mám asi 15 let starýho Jonsereda,tam se mi věčně trhaly převody dole v hlavě,ale když šlapal tak se s nim daly pomalu kácet stromy,ale taky dost vážil.

svejk007*
hodnocení

0x

Dobrý den

Zde je velký výběr jak cen tak kvality, záleží na vás *palec*

krovinorezy.heureka.cz/...

katerina*
hodnocení

0x

Mi máme stihl a jsme spokojeni vezme to krásně trávník a pokud se tam dá tří nebo čtyř cípý kotouč tak to řeže i slabší stromky a bez problémů nikdy se mi ji nepovedlo zavařit nebo něco podobného.

kamiljil*
hodnocení

0x

Já bych koupil například tenhle www.rucni-naradi./... , cenově si myslím v průměru a kvalita určitě super, je to husqvarna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]