Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat semena okurek nakládaček levně?

Od: pestitelchovate odpovědí: 8 změna:

Barevny pytliky za 10 semen 70 Kč, to mi moc levný nepřijde, potřebuju asi 30 semen? Semo taky prodává "zahradnicky baleni 30 semen", treba za 80,- ale to nikde nemaji na prodejne. Jedine u nich +nevimkolik postovny.

Dřív prodávali na Aukru asi za 20 Kč včetně poštovního 10 semen, no jak zdražili poštovný vloni tak to skončilo

ani v Číně nemůžu najít seminka.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Doporučuji tuctove obchody. Takové ty staré drogerie apd. I v OBI jsem loni nakoupil semínka značně levněji než jinde. Poslední možnost je na příští rok mít svoje vlastní.

oharke
hodnocení

0x

Semo má možnost koupení většího balení (balení 5g/25g kolik je to semen?), no nejlepší je když se nechá nějaké okurek přezrát na semena

kkk

F1 na semena? To vznikne bastart z hybrida ne? Stejne jako z vajec nosnic F1.

id
hodnocení

0x
V Lidlu za 34,- Kč. Pokud chcete množit si doma semena, tak si nakupte původní odrůdy na permaseminka.cz a proboha nemnožte si F1.
kkk

F1 hybridy množit nejde. Ale pěstovat nehybridy není asi moc efektivní, nebo které odrůdy myslíte, že budou dosahovat výnosů a kvalit hybridů? V podstatě ne hybridní Hadovka je podle toho webu jen bulharská gergana,

id
30.03.24 19:12
Pardon.

pb®
hodnocení

0x
Mám semena okurek od Semo, balení 30-40 ks stálo 39Kč, objednáno přes eshop zahradnictví, osobní vyzvednutí zdarma. Koupila jsem odrůdy Markýza a Cheer, salátovky pro polní pěstování a podzimní rychlení. Loni jsem vypěstovala několik generací a sbírala okurky ještě v září. Od namočení semene po první plod 45 dní.
lidl

Jenže tady si pleteme nakládačky, které se prodávají na gramáž, a salátovky, které se prodávají na ks.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]