Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to magnolie?

Od: magdon® odpovědí: 7 změna:

Ty květy mně připadají moc kulaté. *zmateny*

Je to magnolie?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To bude magnolie. V článku na první fotce jsou květy také dost kulaté, navíc se v textu dočtete, že magnolií je mnoho druhů. Ale je fakt, že já roky obdivuji jednu magnolii s květy mnohem víc podlouhlými.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, ano, je to magnolie - jednak už nyní kvetou a i na obrázku jsou v pozadí vidět květy více podlouhlé ("klasické"). Zdravím!
doplněno 25.03.24 15:25: Ono je také vidět, že ty květy se rozvíjí postupně a tím mění i tvar, resp. prodlužují se.
doplněno 27.03.24 10:37: Až se sem do vlákna tazatel třeba ještě někdy podívá (a možná nám i poděkuje), tak užasne nad tou shodou (správných) odpovědí a tím se přesvědčí o tom, že jde o magnolii.

Bene, nevychovávejte :). Odpovědi chodí nám registrovaným na e-mail, tazatel už to dávno všechno četl. To bodové ohodnocení za něj teď napravím já.

ben®
bimbam - no, někdo to vychování potřebuje . A díky i za ostatní.

futra
hodnocení

2x

Ano je.Máme na zahradě také s tímto tvarem květu ,ale u nás ještě nekvetou.

jiofa
hodnocení

2x

Samozřejmě. Nic jiného v naší přírodě takto z jara s takovými velkými květy na stromě či keři nekvete.

jiofa

Myšleno v zahradách a parcích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]