Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je tohle za spešl rostliny?

Od: boban® odpovědí: 8 změna:
Jsou na místě, kde je minimum světla, ani nejsou u okna, bude se jim tam dařit?
Děkuju

Co je tohle za spešl rostliny?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

A nejsou umělé?

To první vypadá jako palmička Chamadorea - ta ale bývá "učesanější". Vzadu lopatkovec. Ten už vypadá opravdověji, ale bude mu chybět vlhký vzduch, a uprostřed asi druh tchynina jazyka /Sansevieria trifasciata/?

Do stínu v místnosti si pořiďte zamioculcas. A málo zalévat, roste z hlízy, co nerada vodu.

hodnocení

Umělé nejsou! A jsou fakt na tmavém místě, Slunce se jich ani nedotkne, zajímavý

jiofa
hodnocení

4x

Uprostřed je dracéna. Některá z vícero druhů.

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, ta rostlinka uprostřed by mohla být Aloe Vera (je jich více druhů). A jinak velmi nenáročná je pokojová kytka viz odkaz. Zdravím!
google.com/...

hodnocení

2x

Vpravo lopatkovec, uprostřed moc nevidím, ale tiplabych to na zelenec a vlevo nějaké palmičky. Ta uprostřed je taková tuhá a má zubaté hrany listů?

hodnocení

2x

Rostliny máte určené. Druhou částí otázky se ptáte, jestli se jim tam bude dařit. Jestli je tam minimum světla, tak se jim dařit nebude. Mám pocit, že je to skupinka rostlin na efekt. Pár týdnů i měsíců budou pěkné a budou zdobit i tmavé místo, pak se vymění za čerstvé kousky. Takových míst (cukráren, ordinací, ředitelen...) je mnoho. Ty rostliny nejsou pořízené k pěstování, ale k dočasné výzdobě.

111®
hodnocení

1x

a jaké mají nároky zjistíš ne netu, podle toho se chovej ke kytkám. Obvykle se táhnou za světlem doma...

hodnocení

To nejsou moje rosltiny. Zajulaly mě, že jsou na hodně tmavém místě, proto jsem je fotil, takový by se mi hodily, u oken mám už plno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]