Nejste přihlášen/a.
Ma nekdo typ na sikovny opasek s kapsami na zahradnicke naradi?
Pro mne jsou minimum dvoje nuzky, rucni pilka. Z monterek mi to pada, protoze kapsy na to nejsou dimenzovane.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
clas®
1x
pavelnosek
Mno OBI a spol. moc nevěřím v této oblasti. Chtělo by nějakou speciálku. Nevím, kde takové věci prodávají.
Já bych hobby markety vůbec nezatracoval. Když některý navštívíš, možná budeš překvapený šíří sortimentu. Jak určení, tak i značky. Pochybuji, že najdeš speciál obchod na pracovní opasky, a v nějakém železářství či zahradnictví nebudou mít nic jiného než v tom OBI, spíš se dá čekat užší nabídka. Ale rozhodně bych si koupil v nějakém obchodě, abych si mohl výrobek ošahat a vyzkoušet, což za klávesnicí počítače nejde.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]