Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mulčovací kůra vers. kačírek

Od: jitulik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, ráda bych si nechala poradit, jestli je vhodní je kačírek "za babku". Děkuji za odpověď.*slunce*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Kačírek se hodí vždy.Kolem rybníčku máme mělčinu s kačírkem a v ní haldu rostlin.Ty čistí vodu.

Kolem baráku je zasypaná vsakovací rýha.Kačírkem.

Kůru dáváme na záhony,kolem stromků a podobně.

JABRAKA

myse*
hodnocení

2x

je to jednoduché - mulčovací kůra patří na záhony, pod keře apod. tam kde nechcete plevel a potřebujete udržet vlhko...

Kačírkem se vysypávají záhony např. mediterránního typu, kameny drží teplo - na slunci se ohřejí. Sází se mezi ně kytky, které snáží sluneční úpal a sucho (levandule, perowskie,thymus apod.

jitulik*
hodnocení

Ještě by mě zajímalo, jestli by mi někdo poradi, kde za rozumný peníz sehnat obrovské množství mulčovací kůry - podotýkám, že ji potřebuju na zahradu u Sobotky a ještě by mě zajímala rada, kde sehnat kačírek - ta samá lokalita. Děkuji.

myse*

podívej se v okolí - kačírek prodávají ve stavebninách.

Kůru můžeš koupit buďto na pile nebo v některých zahradnictvích - přivezou ti jí celý náklaďák...

Přesnou adresu ti neřeknu - nejsem odtamtud.

alf*

u Turnova vidám velikánské cedule s nabídkou kůry, když vzpomenu tak zítra (jedu náhodou kolem) dám kontakt. Nevím odkud je, snad tam je i cena, ale nezajímá mě to tak to neukládám do paměti. To je do Sobotky kousek.

doplněno 23.06.09 07:30:

tak už tam není, je tam jiná reklama.

hodnocení

0x

Mulčovat také choulostivé rostliny před mrazem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]