Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhradní žací nůž do Akumulátorové sekačky Parkside Performance

Od: flicek® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,
kde prosím koupím náhradní žací nůž do Akumulátorové sekačky zn. Parkside Performance.
Přemýšlím jestli mám původní nechat v servisu přebrousit, a nebo si koupit nový. (Kolik stojí nový) asi moc ne. Prostě mně zajímá kde se dají sehnat náhradní díly pro značku Parkside.
Viz. Odkaz.
lidl.cz/...
Děkuji a přeji hezký večer.
S pozdravem
Lukáš

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ttt
hodnocení

4x

nahradni dily pro parkside jsou zde:

grizzlytools.shop/...

grizzly tools je parkside.

ttt

jeste dovetek:

jinak noze na sekacky se normalne brousi, staci na to obycejnej plochy pilnik na zelezo.

ja brousim-ostrim nuz jednou az dvakrat za rok. Je dobry mit nahradni nuz. Staci ho sundat a podivat se do prodejen jestli maji stejny.

hodnocení

Super. Děkuji. To jsem přesně potřeboval. Nějaký e-shop s náhradnimi díly od parkside. Náhradní nůž se vždycky bude hodit. :)

km
hodnocení

2x

Jako neznám stav toho nože, ale já snad nikdy nový nůž nekupoval, vždy jen brousím a sám.

hodnocení

Rozumím. Děkuji za názor. A existuje nějaký obchod, odkud ho koupit. Nějaký Polský e-shop, atd?

hodnocení

0x

Kvůli otupení nemusíte kupovat nový nůž. Nabrušte si ho sám. Na konci, který seká, je několik centimetrů materiálu. Aby se probrousil, musel by se používat mnoho desetiletí.

hodnocení

Rozumím. Děkuji za názor. A existuje nějaký obchod, který prodává náhradní díly do Parkside?
Jde někde koupit ten náhradní žací nůž do sekačky.

asd1
hodnocení

0x
Ptej se v lidl zakaznickym servise, ale tohle je spíš spotrebak a kupuje se celá nová sekačka.
Není problém nůž nabrousit, brousim to flexou párkrát se lizne, soumerne obě ostří, obvykle se ani nerozhodi vyvážení.
Pokud nemas nikoho kdo to nabrousi, tak noze brousí v servisech zahradní techniky.
hodnocení

Super. Děkuji za radu. To se hodí. Mně ovšem nejvíce zajímá kde se dá koupit nový náhradní nůž a vlastně i celkově věci od Parkside. Teď mi v servise říkali, že sekačky od parkside jsou neopravitelné, že to mají i v technickém listu, že náhradní díly nejsou. Takže mně hlavně zajímá, kde koupit náhradní nůž. Ono se hodí mít další do rezervy.

hodnocení

Super. Odpověď kterou jsem hledal jsem našel.
Chtěl jsem hlavně vědět, zda je obchod, který má nějaké náhradní díly.
Teď mmě zajímá jiná věc.
Zkoušel někdo povolit nůž na takové sekačce?
Už jsem povoloval nože na 3 sekačkách a 1 traktůrku a všude v pohodě.
Všude jsem to povolil vždy v opačném směru něž se točí nože, ale tady si nejsem jistý. Zda se to povolueje ve směru opačném než se točí nůž a nebo ve směru hodinových rúčiček.
Je to nová sekačka a nechci ji poškodit, tím, že budu tlačit na opačnou stranu než se má. Nechci urvat závit a nebo ji jinak poškodit.
Děkuji

hodnocení

Tak už se mi povedlo povolit nůž. Povoluje se po směru hodinových ručiček. Stejně jako u mých benzínových sekaček.
Otázka je tímto uzavřena. Děkuji všem za odpovědi a názor.

Skrutka čo drží nôž sa povoľuje protismeru hodiniek je tam normály,ale jemný pravý závit. Ešte som sa ani u jednej kosačke na benzín nestretol s ľavým závitom. na Povoľovanie sa nepozerá z hora kosačky,ale z pohľadu na hlavu skrutky.

hodnocení

Na sekačku se dívám ze spodu. A povolil jsem je ve směru hodinových ručiček.
1x Aku-Sekačku a 1x benzínovou sekačku. Mluvím z praxe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma parkside

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]