Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit alespoň trochu slušný manometr za více peněz

Od: medvidek180® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den-, poradil by nějaký hodný člověk (jestli v dnešní době ještě žijí) zoufalci, který už si nakoupil "bambilion" manometrů (viz foto) cca za 100,-Kč a "všechny" za chvíli utíkají (zkoušeno v kýbli s vodou) a některé se ani nevracejí (bez tlaku) na nulu? Už jsem za ně vyházel skoro 1000,. Kč.

Tak raděj dám víc peněz, ale budu v klidu.

Děkuji za každou radu. Michal

Kde koupit alespoň trochu slušný manometr za více peněz

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Tyhle pneu věci kupují v JSC v Brně, Intratech v Poličce, nebo Stráský+Petržík v Bílé Třemešná. Nestalo se mi, že bych měl podobný problém s manometry.
hodnocení

Moc děkuji. Michal

oma
hodnocení

0x
Ty co nefunguji tak reklamuj :)
Kudy utika? To snad ne pokud neni prekrocen tlak… spise byvaji nepresne.

hodnocení

0x
Za těch 1000Kč jsem koupil a rok používám bateriový kompresor Xiaomi. Nafoukne míč, silniční i MTB kolo a foukám s ním i 17 a 18" kola u auta.

hodnocení

0x
Přiznám se, že pracují v průmyslu a zatím sem se u manometru nesetkal, že by byl hned tak vadný, a ať to byl za 120Kč , nebo 500Kč... A to mluvím o nějakých desítkách...
hodnocení

Moc dík, ale to nejsou rady, kde lepší měřák seženu. M.

Kdejaký prodejce s MaR technikou, hydraulikou.. Třeba Marinfo,JSP.. Nedokážu pochopit, že v nějakém hobby zařízení nevydrží, když vydrží třeba ve zdroji tlaku co jede v režimu 7/24/365...

hodnocení

0x

Tlakoměry trpí prudkými změnami tlaku, někdy se to řeší nějakým mezikusem se zúžením, zpomalením změn tlaku - pokud tlakoměr už není na to z výroby připraven. Např. u pulzujícího tlaku

hodnocení

Děkuji. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]