Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cymbidium-můžu se těšit na květ?

Od: pb® odpovědí: 6 změna:
Dva roky tancuju kolem cymbidia, poctivě ho celou sezónu letním, na podzim sleduju teplotu, kdy ještě může zůstat venku a kdy už by omrzl. Nosím ho na déšť, doma mu na zimu hledám nejchladnější místo. A před pár dny na mě vykouklo toto. Kdo cymbidium pěstujete, můžu se konečně těšit na květ? Loni už jsem se taky těšila, leč byla to další cibulka.
Cymbidium-můžu se těšit na květ?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podle obrázku, jak to povyrostlo si myslím, že to bude jen další trs s listy. Tohle nevypadá na budoucí květ. Jaga.

sasa*
hodnocení

0x

No těšit se můžete. To vám nikdo nezakáže...

liska5

Teď už by mohla sama poznat. Možná to bude jen další rostlina do trsu. Květ vylézá jako tenčí tyčka s pupeny. Počkáme.

pb®
hodnocení

Zatím to vypadá takhle, ciulku to nemá.
Cymbidium-můžu se těšit na květ? #2
pb®
hodnocení

Rostlina s cibulkou je tady.
Cymbidium-můžu se těšit na květ? #3
liska5

Jestli to prošlo obdobím chladu, tak je naděje. Pokud pokvete, tak dejte foto. Viděla jsem ji jen jednou. Zanechali ji lidi v nevytápěném přízemním bytě, kam pak umístili Ukrajinky. Nesla jsem jim tam nějaké věci a tahle tam kvetla oranžově na více větvičkách. Kdy ji kdo naposledy zalil, když ten byt sloužil k občasnému pronajímání lyžařům, nevím. To jsem si ji musela vyhledat na internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]