Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zachyna, zapomněl jsem jeho nazev

Od: sebor® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, našich kytek na jaře jsem jich dost pokratil, zapomnel jsem jejich název, ale je začal někdo podle mě moc zalévat a odte doby přestaly množit. Jindy tyto kytky vždy krásně zahutily. Poradi mi někdo, jak dál? Dnes jsem dvěma kytky dal na trochu teplo. Někdo by rád pořadí. Moc vám rád podekuji! Sebor

Zachyna, zapomněl jsem jeho nazev
Zachyna, zapomněl jsem jeho nazev #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

7x

To by měl být všechno fikus benjamínek. Ten vlevo se zalévá méně - bonsaj dužnatá. Na tom radiátoru, to je teda síla. A jak to, že nemají podmisky? Zcela vpravo tam zasahuje Euphorbia, trnová koruna.

jiofa

Ano.

Ficus benjamina vyžaduje mírně vlhko, světlo, žádný průvan a teploty minimálně 10 stupňů Celsia. Voda by měla být odstátá a mít pokojovou teplotu, při přelití dochází k opadání listů

hodnocení

Díky moc za prima rady. Už se už nebudou moc prilyvat. Zdravím a díky! Sebor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapomněl

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]