Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oklepat stromky, tuje, keře od napadeneho snehu?

Od: boban® odpovědí: 4 změna:
Oklepat stromky, tuje, keře od napadeneho snehu?
Diky za pripadne odpovedi
doplněno 02.12.23 11:49: Snehu je po dlouhe dobe hidne, nechtel bych, aby se nevo zlomilo pod tihou snehu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Můžete oklepat, aby se nepolámaly. Hlavně sníh drží na jehličnanech než na holých větvích listnáčů.

Klepat klepat,loni mi sníh zničil krásný smrk.

hodnocení

2x

Poslouchala jsem zahradníka, jak v rádiu povídal, že je dobře ke kořenům a kolem kmínku nahrnout hlínu a pak sníh. A jestli se bojíme o rododendrony, ty že jsou na velké vrstvy sněhu zvyklé a trpí holomrazem, že je dobře nechávat na nich sníh a jde.-li to, ještě přidat.

hodnocení

2x
Určitě oklepat vše co jde..Teď jsem oklepával borovice a tůje..Dobré je koště a větve nadhodit zespodu..jinak se můžou zlámat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]