Nejste přihlášen/a.
Stala se mi dneska věc, kterou si neumím vysvětlit. Sklizenou mrkev (karotku ze semena od SEMO) jsem s další kořenovou zeleninou připravovala do mrazáku, a mezi ostatní, normálně červenou mrkví, jsem měla jednu s úplně zeleným středem od natě až po kořínek. Proč to bylo? Vím, že existují různé druhy v různých barevných provedeních. Taky jsem měla ze stejného sáčku semínek i žlutou, ale tohle jsem nikdy neviděla. Věřím, že to není žádná choroba, normálně jsem ji zpracovala, ale je to zvláštní, ne?
Mrkev rostla moc mělce, měla jste ji přihrnout zeminou.Dejte si na to příště pozor.Většinou to zelené bývá hořké.
Mrkev pěstuji v hrůbcích, možná ji trochu odkryla voda při zalévání. Některá z mrkví byla prasklá a v prasklině zelená. Ale neprasklá a pouze v prostředku? Po ochutnání hořká rozhodně nebyla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.