Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Mám závadu na kultivátoru MS 07,do plovákové komory neteče benzín.Když jsem končil po vyorání brambor,benzín tekl z karbecu,nyní jsem odšouboval komoru plováku,oddělal plovák a jehlou,vyčistil,složil a benzín už neteče,ale vůbec.Jen dokud nevyndám kolík plováku a nespustím asi plovák asi o 2 mm dolů,pak teče.Vše nasvědčuje,že mě nějaký šotek vyměnil plovák nebo jehlu.Jehlu mám v plováku zaklesnutou,jinak nevím,co by mělo na závadu vliv.Skládal jsem to asi 5krát a bez úspěchu.Pořád neteče.Poradíte?Uvažoval jsem,že bych odpiloval kousek toho zabáčku nad kolíkem,aby se plovák spustim víc dolů,ale proč to doted fungovalo?
0x
0x
Vyfoťte to z inýho pohľadu,že ako máte ten ihlový ventil uchytený v tom plaváku.
doplněno 20.11.23 18:55:
Pozrite,či nie je vo vnútru karburátora okolo ihly ventila tá stvrdnutá biozložka, tesniť má len ten kužeľ,tá valcová časť má byť okolo nej voľno.
doplněno 22.11.23 23:46:
Nemyslel som,že je upchatá diera,ktorú uzatvára ventil, ale to okolo a tá krátka valcová časť ventilu tesne pod kužeľom,či nie je natesno obrastená biozložkou a benzín nemá kade pretekať. do plavákovej komory.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.