Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oleandr a jeho pestovani

Od: meri* odpovědí: 5 změna:

Dcera prinesla vetvicku z oleandru abych si ji zasadila nevim zda se to ujme poradte p. Strejc to jiste vi dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

I já děkuji... ano, nyní je ideální čas. Je-li řízek v dostatečně vlhké půdě, určitě se chytí.

meri*
hodnocení

Mohu se zeptat je to vas tit. SYS. DNES JSME TO RESILI NA PRACOVISTA KNICEMU JSME SE NEDOBRALI YAJIMA ME TO PROTO ZE VZDY DOBRE PORADITE CERNY KOREN PRESAZOVANY JIZ ZASEL

doplněno 18.06.09 21:07:

Skoda dik

No, řekněme, že jsem jakýsi mazák... a tituly, zde nabízené, neřeším. ;)

petulka*
hodnocení

0x

Jestli mohu poradit, já jsem větvičky dávala do vody, protože v hlíně mě uhnívali.Vždy se zakořenil.*palec*

lemar0
hodnocení

0x

Větvičky z oleandru jsem dávala do vody, zeminy, písku a nikdy se neujmuly. Dostala jsem radu: větvičku dát do vody a důležité je do tmavé vázy /keramické nebo jiné neprůsvitné/. Tam jsem nechala a asi za 14 dní už byly vidět kořínky. Nechala jsem kořínky povyrůst a zasadila jsem. Všechny se chytly a krásně rostou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]