Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upevnění skleníku

Od: kaktusvesnehu odpovědí: 1 změna:
Ahoj. Mám připravený betonový základ pro polykarb. skleník. Přemýšlím jak jej připevnit páč se s různými lidmi rozcházím v názorech.
Vyslechl jsem, že bych měl použít chemické kotvy nebo plechové spony a přivrtat z boku... No já měl v plánu rám provrtat, každý 1-2 metry a připevnit do betonu hmoždinkou 8x65mm a vrutem 100mm. Vychází to na deset takových spojů na skleník 4,5x2,5m. To musí probůh stačit ne? *nevi* I když u nás hodně fouká, ale dle mého původního plánu by toto mělo být dostatečné, co myslíte?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do základu navrtat díru do ní hmoždinku a šroub s očkem , kolik kusů dle uvážení, potom použít gumicuk (používá se na připevnění nákladu třeba na autě na střeše) A libovolně nadstavit provazem. No a od země přehodit přes střechu a zase zpátky na základ a pořádně napnout. Nám stačily 4x a skleník držel dlouhá léta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]