Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamelie nerozkvete

Od: boruvka odpovědí: 8 změna:
Kamelie nasadí poupata a nerozvinese.Proč?již druhým rokem se to opakuje

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mně to kamélie kdysi dělala taky. Krásná poupata a pak stopka zčernala a poupě upadlo. Nevím, proč se to dělo.

futra
hodnocení

0x

Napište kde ji máte a také jestli je plnokvětá a dejte sem prosím fotku.Mám jich několik a také mi všechna poupata nevykvetou.

boruvka
hodnocení

Je na chodbě momentálně 18stupňu v zimě14 15
Kamelie nerozkvete
Kamelie nerozkvete #2
hodnocení

Je plnokvětá

futra
hodnocení

0x

Tak u té plnokvěté mám taky problém s rozkvétáním.Možná je to tím ,že je na té chodbě ( jako mám já) a vadí jí to nebo tou plnokvětostí .Jak dlouho ji máte?

hodnocení

Teprve 2 roky

hodnocení

Kdybych ji dal do bytu asi by opadaly poupata děkuji za odpověď
futra

To nevím ,ale mě kamélie kvetou až po novém roce a letos je teplo a tak doufám ,že něco vykvete ..Buď vykvete na chodbě a nebo to zkuste v zimě v tom bytě.A možná vám někdo jiný poradí vlastní zkušenot.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]