Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký kompostér - dřevo/plast, s víkem/bez?

Od: jiri777 odpovědí: 7 změna:

Jaký typ kompostéru je podle vás nejlepší? Co používáte?

Plastový nebo dřevěný?

Jsou dobré s víkem, nebo je lepší bez víka a nechat do něj pršet? Já jsem měl prozatím ty s víkem, ale už mi nebaví do nich občas konví lít vodu. Nebude to bez víka moc mokré?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Já jsem pro klasiku, dřevěnou ohrádku, kde se dá kompost přehazovat, eventuálně pěstovat hokkaida. Ty plastové docela brzo prasknou. Ty jedině, jestli máte hodně malý pozemek, resp. málo odpadu..

hodnocení

2x

Ty plastové s víkem jsou vyrobeny z tak tenkého plastu, že často praskají a vydrží jen pár sezón. Dřevěný zase shnije. Takže jsem nakonec po letech zkušeností koupil toto a mohu jen doporučit

recyklace.cz/...

hodnocení

1x

já mám od úřadu dřevěný s víkem a po 2 letech je celý rozeschlý, hýbe se a dole uhnívá. Mimo to mám plastové palety složené do ohrádek a dlažbu 50/50, do jednoho valím vše co lze, přehážu potom do dru¨hé ohrádky a tak to točím. Jo a mám tam žížaly a přidávám do čerstvého urychlovač

hodnocení

1x

Já jsem dostal od obecního ůřadu (celá obec) dva kompostéry tyto mevatec.cz/... a mám je přibližně asi osm let a jsem s nimi spokojen i sousedi ,takže můžu doporučit ,dají se otevřít z každé strany,velký vítr občas otevře víko tak tam naprší ,ale já to neřeším ,při větším dešti se tam dostane voda i při zavřeném víku.

riva
hodnocení

0x

Nakonec jsem skončil u hromady, kterou občas prohážu.

hodnocení

0x
Máme pár let plastový, ale to lagric, hroutí se. praská, vypadávají z toho dvířka.. Teď uvažuji o tomto z pozinku:
bauhaus.cz/...

hodnocení

0x

Pokud bych mohla,určitě bych volila dřevo. Plastový první rok v pohodě, občas jsem ho nechala odkrytý,aby do něj pršelo, víko sedělo dobře, ale v dalších letech celý kompostér trochu změnil tvar a víko vůbec nesedí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]