Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoce nebo Velikonoce?

Od: babkazov® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den přeji všem. Vrátila jsem se ze špitálu v Třinci Podlesí. Opravené chlopně i cévy okolo. Veliký zázrak a já jsem plná obdivu a vděku. *srdce* *slunce* *srdce* Doma mě čekala veliká krása. Copak to mám? Vánoce nebo Velikonoce?

Vánoce nebo Velikonoce?
Vánoce nebo Velikonoce? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Hlavně se radujte z upevněného zdraví! Kaktus kvete nádherně, ale nepotřebuje už takovou péči jako my s vyšším věkem. Je to kaktus vánoční. Velikonoční má cihlovou barvu květů a také trochu jiný tvar květů.

Mně začíná kvést jeden bílý a jeden červený je obsypaný poupaty. Ostatní možná čekají na ty Vánoce :)

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, máte doma kytku, která Vás má ráda a krásně kvete - roční období ji nezajímá, protože je osobnost. Ovšem, uvítání to muselo být velkolepé. Zdravím!

liska5
hodnocení

5x

*slunce*Vítej doma! Nepodceňujme kytky, ony nás vnímají. Udělala Ti svátek mezi svátky.*srdce*

hodnocení

5x

Gratulujji ke šťastnému návratu z nemocnice, přeji hodně zdravíčka a mnoho radosti z těch krásných květů. *srdce**slunce*

hodnocení

3x

Nejdříve hodně hodně zdravíčka...Naučila jsem se je rozlišit... vánoční kaktus má listy po okrajích zubaté, kdežto velikonoční okrouhlé.

hodnocení

2x

Tohle je kaktus vánoční. Velikonoční má kulaté listy.

doplněno 25.10.23 17:43:

Nezapomeňte poděkovat tomu, kdo se Vám po dobu Vaší nepřítomnosti o kaktus staral. ;)

ltz
hodnocení

2x
Vše vám dobře dopadlo a ještě vás doma vítala kytička. Hodně zdraví!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]