Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mastičky z konopí

Od: petank odpovědí: 8 změna:
Nemáte někdo zkušenosti s konopnými mastmi dělané z bio lékařské vazelíny?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Doporučuji sádlo , je ve všem lepší . Skladovat v lednici :)

hodnocení

2x
Tak ono taky záleží, kde tu mastičku koupíte.;)
Já mám třeba dobrou zkušenost přímo z domácí, takže žádná ochuzená z lékárny.

hodnocení

2x

Používala jsem kupovanou v lékárně i v "alternativním" krámku i doma dělanou. Lepší než vazelina je sádlo. A než z lékárny, kde je množství účinné látky deklarováno, je lepší podomácku, od nějakého rastafaiánana nebo z krámku. Ta z lékárny je hodně slabá. Dokonce mi ji doporučil ortoped, který úzce spolupracuje s revmtologem a kožním. Najděte pěstitele a výrobce. S cenou se vejdete do cca 500kč za kelímek, který dlouho vydrží.

hodnocení

0x

Měla jsem ji od domácího výrobce z lékařské vazelíny a byla jsem spokojená.

mast

Taktéž. Ještě nějakou mám.

makk
hodnocení

0x

Jo dělali jsme to, nebo měsíčkovou a pod. Co člověk, to názor, mě připadá lepší ta vazelína, je to čistší, nesmrdí to a tak brzo to neteče. Ze sádla to není špatné, ale chce to uchovávat v lednici.

Když už byly zmíněny ty kupované masti, tak ty jsou nanic, protože jsou dělané ze semen a tam žádná účinná látka není.

id
hodnocení

0x
Už je doba vaření *smich* masť se sádlem musím spotřebovat do 3 měsíců, pak mi už smrdí, není to správné slovo, prostě je cítit sádlem. I když je uschována v lednici. Protože si musím navařit zásobu až do příští sklizně, volím vazelinu.
Teď se chystám na kombinaci konopí + sušené lístky měsíčku lékařského. Snad se to podaří.

Ahoj , bacha ať tě nezavřou jak toho důchodce - lidská závist a udavačství tady vede prim . Jinak ale v každém případě je vazelína lepší .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]