Nejste přihlášen/a.
Už mám třetí stromkový rybíz na terase,jsem na něj vysazená,ale 1.byl prý meruzalka,2.uschnul napůl a zlomil se a 3. je sice více listnatý,než plodivý,ale mám z něho radost.Zase se po půl roce objevilo toto :
To roste z podnože, to odstraňte. Má ten květináč dirku a podmisku? Podle nasáklého dřívka má dost mokrou zeminu. Jinak od časného jara hnojit. Teď jen podzimním hnojivem.
Moc to dramatizuješ, rybíz je plevel. Ty výhony jsou meruzalka z podnože = ustřihnout a klidně hned, jen berou sílu.
Radši mám keře, stromkový potřebujou kůl a po pár letech se lámou v místě roubování.
Kůl vydrží max. 5 let, pak uhnije a zlomí se i se stromkem = včas vyměnit.
Máš asi recht,ale na keře tu není prostor,mám to jen tak pro potěšení,rybíz je moje oblíbené ovoce,ať co nejdéle vydrží,proto se ptám,jaké pak drama tyjo
Letničky také miluji a nevydrží,jen sezónu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.