Nejste přihlášen/a.
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
radek123
I když to vypadá tak je skoro 50cm od zdi..a druhý mám už 20 let z druhé strany a taky tak blízko a v pohodě ..není tam zas tak úrodná půda...tak ho uriznu teď .tu větev samozřejmě..
fix
Máme ořešák asi 25-30 let a je to opravdu mohutný strom. Nedovedu si ho moc dobře představit 3m od domu, to je tak doprostřed zahrady. Necelý půlmetr, to je nic, možná proto se mu tak nedaří. To co je na obrázku, to jsou dva (plané) ořešáky u sebe?
radek123
Ne to je z jednoho stromků .možná jsem ho zasadil moc hluboko ,nevím..tak jsem dal na vaše rady a zruším ho ..mám ještě jeden malý metrový tak ho přesadíme dal od baráku .
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]