Já jsem ji likvidovala tím Bofixem. Malou lahvičkou spreje, abych viděla, že je postříkaná dobře a všude. Po posekání trávy. Někde pak ještě vyrašila a tak se to několik let pořád musí hlídat. To už ale pleju jednotlivé rostlinky. Tam, kde nechci poničit v trávníku kopretiny, jsem plela pořád jen ručně. My jsme tenhle zelený dáreček koupili i s domem, takže to dříve řešit nešlo.
@magdon Nepíšu, ať ji nechá v trávě. Buď užije chemii, což já nesnáším, nebo ji vytrha ručně, verikutatorem... Ale pár kusů může zasadit do skalky. Já mám tu žlutou, vypadá krásně. Zelená je prostě taková obyčejná. Ta zlatá se prodává v zhardanictvi, kousek stojí cca 50kc. Tak se mi zdálo škoda to vyhazovat. Ale asi má tu obyčejnou zelenou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.