Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neví někdo, co je toto za rostlinu?

Od: kamerjede odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

neví náhodou něko, co může toto být za rostlinu?

Na PlantNet mi vyšlo, že to může být na 15% tymián citrónový, ale moc tomu nevěřím.

Děkuji

Neví někdo, co je toto za rostlinu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hodně špatná fotka- nešlo by vyfotit znovu třeba i celou rostlinu?

jiofa
hodnocení

0x

Možné by to bylo. Pokud jde o vyšlechtěný kultivar panašovaný, zlatý tymián citrónový, mohou se časem vytvořit i výhony na jedné rostlině zcela jednobarevné (monochromatické) a to na obě strany. Příklad, před chvilkou vyfocený kultivar brslen Fortuneův ´EMERALD´N GOLD´. Uprostřed foto panašovaný, po stranách výhony se ztrátou původního šlechtění. Je to laicky napsané, ale takový keř mám s výše popsaným brslenem. Je to moje úvaha, protože tvar a uspořádání listů jsou s tymiánem zlatým citr. podobné.

Neví někdo, co je toto za rostlinu? #2

liska5
hodnocení

0x

A není to nějaké sédum, rozchodník?

Z fotky není ani jasné, jak je to velké, zda dřevnaté, jak se větví, kvete?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]