Nejste přihlášen/a.
Moc děkuji za rady.
Takže si zkusím ještě dohledat nějaké podrobnosti.
Po výměně neoriginálního čerpadla mě řetězový olej protékal znovu. Čerpadlo jsem rozdělal a těsnící manžetka byla skutečně obráceně.
0x
Asi jo. Mám čtyři řetězovky, od profi husqvarny po nějakou čínu a dělají to všechny...
doplněno 26.09.23 21:43:
No, Bobane, když jdu do lesa, beru si Husqvarnu 572XP, pro mě je dobrá, ty znáš a máš možná lepší. Tu čajnu jsem koupil na zakázce, kde pokácení stromu byla vícepráce, se kterou jsem nepočítal a než bych jel pro dospělou pilu 60km domů, radši jsem koupil tu čínu. Svou práci udělala. Ještě nějaký dotaz?
Nejen že mají čínské pily vibrace, taky pěkně smrdí, když se dělá třeba v polouzavrenym prostoru, to se nedá vůbec, ani když je dobrá směs a serizenej karbec.
Jenyk
Sachs dolmar byly nejkvalitnější pily a do roku cca 2013 byly dělaný komplet v Německu, pak china a dneska vlastník Dolmaru, firma Makita zářízla Dolmar úplně, konec.
Fajn, Bobane.
Ty čínský zmetky občas kupuji za podobných okolností, jako jednorázovky a nic od nich nečekám. Mám na dvoře kout, kde rostou kopřivy a tam háži to, co mě namíchne. Už je tam těsno, rekord drží elektrická řetězovka Rivall, ta nejela ani těsně po koupi. Reklamací jsem se neunavoval, letěla do kopřiv...![]()
Tak to mas stesti, velmi silna pila,jeste vyrabena v nemecku.
Je picovina kupovat laciny cinsky pily. Jsou prilis tezky,maj velky vibrace a smrdej...uz jsem radil nekolika lidem at si radsi koupi ojetou kvalitni. Koupili nakonec dementi nejakou sracku .lidi jsou nepoucitelny
Vtipný je jak lidi vzyvaji novodoby hobby HQ do nebes,přitom to je plastová čína a značkový je uz jen napis a cena..
0x
Áno stáva sa to, Olej začne vytekať,keď sa vydrú tesnenia na olejovom čerpadle. Moja Husqarna 61 to začala robiť asi po 25 rokoch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.