Nejste přihlášen/a.
Druhým rokem vlastním zbrusu novou sazenici kytky jménem Tradescantia andersoniana Leonora, první zašla na sucho. Máte osobní zkušenosti? Zvláštní doporučení? (Je to právě tato: zahradnictvi-flos.cz/...
Ď.
Když jsem to rozklikla, bylo tam Flos- stránka nenalezena.
Tradeskancia je česká voděnka. Ty dokázaly být ve váze jen o vodě celý rok nebo pořád. Pak bych jí jen občas kápla roztok hydroponixu. . Musím si najít, jaký že to je druh.
Aha, tak ta Vaše je vysoká, mrazuvzdorná a do zahrady. Tu jsem teda nezažila. Bylo léto extrémů, hlavně hicy. Možná na to dojela. Jedině napsat na to zahradnictví. mívají poradní mailovou adresu. V jednom videu paní říká, že jsou stovky druhů tradeskancií rostoucích od tropů po severní kraje. Já z toho zažila určitě 3 druhy pokojových s různě pruhovanými listy, vesměs žijících jen ve vodě, jednu nafialovělou poléhavou, co zarůstala záhony a jednu chlupatou s fial.kvítky v truhlíku na balkoně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.