Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje a ošetřuje toto kvítko?

Od: jirinaa odpovědí: 9 změna:
Dostala jsem květinuv květináči, která mi připadá spiš jako jednoletá květinka na zahradu.
Prosím, kdo ji poznáváte, poraďte mi, jak se o ní starat a jak se vlastně jmenuje. Moc děkuji.Jiřina

Jak se jmenuje a ošetřuje toto kvítko?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nevadlec. O pěstování zde.

Jen doplním, že jde o exotickou rostlinu, která vyžaduje slunce, teplo a sucho. Nemusíte se tedy bát, že by jí tento krok nějak ublížil. Pokud ji naopak přemokříte, může to způsobit její hnilobu a úhyn.

jirinaa
hodnocení

Děkuji paní s nickem loisa1 za vyčerpávající odpověď, která mně potěšila. Zkusím květinku pěstovat podle rad, které jsem si přečetla. Hezký den, Luiso!

Také přeji hezký den! *slunce*

nov
hodnocení

0x

A paní Bimbam si nezaslouží poděkování? Vy jste vážně dobrá, jiřinoo...*zmateny**alene*

Děkuji za zmínku, ale nemám z ní radost. Nechala bych to vždy na tazatelích. Možná má paní dojem, že v textu, který jsem vybrala hlavně kvůli jednoznačnému určení rostliny, toho bylo o pěstování málo. Že už si pak podle názvu neprošla mnoho dalších stránek, už je také její problém.

nov

Omlouvám se, myslela jsem to dobře. *mir*

Ale to já vím, Nov. Omluva a ještě ke všemu s praporem míru :) vůbec není potřeba.

jirinaa
Nov ; mlč, bábo!
BimBom;Je mi líto,że jsem vám, milý pane,mepoděkovala. Děkuji a přeji vám hezký den !
Jiřina Pospíšilovã, Hranice na Moravě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]