Nejste přihlášen/a.
udělal jsem vysoký záhon z palet, mám dát tu horní vrstvu hlíny koupené v uni hoby teď před zimou , nebo až na jaře až před sázením ,nebo setím?
Děkuj.
Já bych dala zeminu teď, na podzim. V zimě promrzne a zničí se v ní zárodky škůdců a plevelů.
I když dáte teď, na jaře budete nejspíš přidávat, jak to slehne. Jinak většinu škůdců mráz nezničí.. Bohužel ani smutnice. Venku ale tolik neškodí, jako v květináčích. Klidně bych substrát nasypala teď. Půda je živý organismus, tak ať se v ní procesy propojí s podložím... Navíc některé rostliny do ní ještě můžete zasadit nebo zasít ještě teď. Třeba nějaký odkopek libečku, možná rozhodit špenát /?/ Jestli to bude i na květiny, tak teď jdou do země cibuloviny. První narcisy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.