Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kalisie vonná, zkušenosti?

Od: id odpovědí: 3 změna:
Otázka je daná. Internet jsem prolustrovala od A do Z. Užívá ji někdo a v jaké formě? Odvar, tinkturu, mastičku nebo? Pomohla vám a na jaký problém?
Prosím, podělte se o vaše zkušenosti. Děkuji id.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

2x

Čaj s méně či více listy i samotnou syrovou rostlinu, hodně mi připomíná účinky "klasickou" kopřivu. Roste rychle.. Masti, olejové výluhy apod. jsem nezkoušel. Na netu jsou recenze..

hodnocení

2x

Nebude se vám to líbit, ale:

drtila jsem takhle jednou kosti slepičkám. A jak jsem "šikovná", strčila jsem si do drtičky prst. Takže špína a krev...

Nahrubo jsem prstík opláchla, stříkla desinfekci a přiložila "zhmožděný" (tak, aby z něj skoro tekla šťáva) list kalízie. A zavázala. List jsem několikrát vyměnila, cca po 2 -3 dnech to nebolelo, nekrvácelo, jenom stopy té hrůzy. Dnes už nevím, který to byl (asi 2 roky).

Pak se mi to stalo ještě jednou, takže vyzkoušené mám 2x.

Teď si dávám zvýšený pozor.

A taky jsem si dávala ten podrcený list (poťukám kladívkem) mezi dáseň a zuby, pomáhá to.

id
hodnocení

Rádcové, nevěřím, že kalisii nikdo nevyzkoušel, ani Liska5? Nebo jste všichni zdraví jak řípy? Já se už zbavila bradavice na chodidle. Prosím ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]