Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nános v nádrži

Od: klada® odpovědí: 3 změna:

Zdravím a prosím o radu.

Mám střechu z asfaltových modifikovaných pásů s posypem(taková ta antuka či co to je). Voda stéká do ryny a z ní do kubíkové nádrže. Za 5 let v ní mám docela velký černý nános takového "blátička". a té antuky. Listy by v tom neměly být, neboť dookola není žádný strom. Může tam být ale částečně všudypřítomný jarní pyl.

Otázka zní, co s tím "blátičkem"? Použít to jako hnojivo(přes kompost)? Nemůže to být nějak otrávené z těch asf.modifikovaných pásů? Kompostem hnojim rajčata, papriky a okurky.

děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nejlepe vybrat z nadrze a vyhodit do popelnice nebo pokud toho je vic, tak do sberneho dvora. V tom posypu nejsou zadne prospesne latky pro zahradu.

hodnocení

1x
Na kompost bych to rozhodně nedával , to už je lepší ta popelnice , jak zde bylo řečeno

hodnocení

Jasně, udělám. Taky mám pochyby, proto jsem se tu ptal. díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]