Nejste přihlášen/a.
Letos mám vše prožrané,děravé.zítra budu vyhazovat petůnie a nechám jen krásně chili,citroník.
Mohla bych ještě něco zasadit,salát ne,ten mi nejde do hlávek.A co tak libeček? A nebo macešky,prostě něco,aby tam nebylo prázdno.
Dobrý den, ano, lze to. Ovšem, někdo by Vám musel věnovat kus z toho svého libečku, kterého má na zahradě velký keř a může kus odrýt (ale libeček už touto dobou začíná žloutnout, protože se blíží podzim). Zdravím!
Paní řeznice,mi poradila nakrájet/nalámat stonky bez listů a zamrazit do sáčičků,jako po1porcích, do hovězího vývaru, ta silná vůně,jako bych tam měla spoustu hovězích kostí.
Špenát, ředkvičky... Libeček Vám někdo odkopne. Oddělí z balu kořenů a na jaře z něj vyraší nové listy. Macešky ano, ty už mám přes měsíc venku a mají první poupata. Ty by měly kvést třeba i v lednu, když bude teplá zima. Ty, co vysejete teď, pokvetou zjara. První poupata se stříhají, aby rostlina zesílila. To tam raději šoupněte vřes, nebo nějaké podzimní aranže .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.