Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se ještě teď,vypěstovat libeček na terase?

Od: etly odpovědí: 11 změna:

Letos mám vše prožrané,děravé.zítra budu vyhazovat petůnie a nechám jen krásně chili,citroník.

Mohla bych ještě něco zasadit,salát ne,ten mi nejde do hlávek.A co tak libeček? A nebo macešky,prostě něco,aby tam nebylo prázdno.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ano, lze to. Ovšem, někdo by Vám musel věnovat kus z toho svého libečku, kterého má na zahradě velký keř a může kus odrýt (ale libeček už touto dobou začíná žloutnout, protože se blíží podzim). Zdravím!

etly
hodnocení

Paní řeznice,mi poradila nakrájet/nalámat stonky bez listů a zamrazit do sáčičků,jako po1porcích, do hovězího vývaru, ta silná vůně,jako bych tam měla spoustu hovězích kostí.

liska5

My máme libeček ještě zelenej, jen letos moc nevyrostl, tak do 40 cm. Jindy až metr. Do polévky pro 5 osob stačí větvička. Má sílu.

liska5
hodnocení

2x

Špenát, ředkvičky... Libeček Vám někdo odkopne. Oddělí z balu kořenů a na jaře z něj vyraší nové listy. Macešky ano, ty už mám přes měsíc venku a mají první poupata. Ty by měly kvést třeba i v lednu, když bude teplá zima. Ty, co vysejete teď, pokvetou zjara. První poupata se stříhají, aby rostlina zesílila. To tam raději šoupněte vřes, nebo nějaké podzimní aranže .

etly
hodnocení

Škoda, na můj libeček jsem letos nemyslela,díky,ale chci něco barevného venku,nebo užitkového,na nic jiného si už nepotrpím,budu se zbavovat pokojovek.

id
hodnocení

2x
V polovině září již hlásí mrazíky. Tak už udělejte suchou podzimní výzdobu + macešky.
etly
hodnocení

Tak macešky ano,suchary nechci.Kouknu zítra na trhu,jestli mají žluté ap.

liska5

Macešky jsem dnes viděla před květinářstvím, nejmíň 7 druhů /i drobnokvěté/ a nádherné! 18,- Kč / kus v kontajnerku asi 9cm. Jinak už hromadně všude vystavují vřesy a chryzantémy.

etly
hodnocení

Ne prosím,podzim nee,je 1.září, moje nej Babí léto ,takže jdu zítra na macešky ,díky,macešky se hodí k období

hodnocení

2x

Co zkusit kopr nebo petrželku?

etly
hodnocení

Kopr, dobrý nápad,budou růst možná houby,taková kulajda je boží

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]