Nejste přihlášen/a.
zdravý trávník mi už druhý rok začne v červenci něco napadat. Vznikají místa, která zežloutnou a tráva po vyhrabání zmizí.
Nepomohla vertikutace, pohnojeni, ubrání ani přídání závlahy. Také jsem stříkla Ortivou.
po dešti se na zdravých místech objevují bílé skvrny. zdá se, že to je jen voda, ale asi to je předzvěst nějaké plísně?
má někdo radu? Viz fotky
děkuji
David
Poradím co pomohlo mě. 3 roky jsem s tím u nového trávníku bojoval, stříkal chemii. Pak se konečně rozrostl v trávě jetel dostatečně na to, aby se mi to přestalo dělat. Od té doby mám zdravý, měkkoučký trávník. Ale když někdo potřebuje sterilní travní koberec, tak to bude boj. To už radši jetelíček, než to stříkat svinstvem, např. Ortivou, která sice funguje, ale je to svinstvo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.