Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mini řetězová pilka LTCS-2102

Od: havran® odpovědí: 4 změna:

Vážení, mini řetězová pilka LTCS-2102 (na obalu JZS-4EC) se trvale nespíná, sepne se pouze občas.

Odhaduji, že je vadný spínač. Nemáte tento spínač někdo k prodeji?, případně kontakt, kde zakoupit.

Vypínač jsem dokonce rozebral a složil zpět, pilka pákrát sepla a pak konec, třeba je to i něco jiného než spínač?!

Dovozce, firmu HS Plus d.o.o. nechci ani kontaktovat, zkušenosti jsou prý hrozné.

Děkuji Havran

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Podobný problém na obbdobné, nebo stejné pilce jsem kdysi řešil a byl vadný jeden z článků baterie. Byl studeňák přímo uvnitř článku 18650. Oni tam strkají ty nejšmejdovnější články. Komplet jsem je vyměnil za Litokala (zbytek z jiného projektu) a chodí super.

@tomkk

u tebe je situace jiná, ty jsi šikovnej, máš znalosti, pro tazatele něco opravovat by bylo peklo

hodnocení

0x

vím, že neodpovím přímo na otázku, ale tohle bych fakt neopravoval,, vždyť ten akumulátor stojí za prd, i nabíječka je pomalá. Ten výrobek není kvalitní.

Ztratíte spoustu času a stejně budete mít jen nekvalitní věc

doplněno 22.08.23 11:46:

Koupil bych tohle, rychlá nabíječka, akumulátor s balancí článků, takže se nezničí.

Nedávejte do toho šrotu ani korunu

kupte tohle

PARKSIDE® Aku/...

paveldvorak
hodnocení

0x

Bohužel manželka tuto pilu koupila, s tím, že s ní budu na jaře prořezávat ořech...já blbec k ní dokoupil ( na aliexpresu) sadu dalších 3 náhradních řetízků) samozřejmě se při tom přořezávání zastavila a neeraguje na vypínač...

Takže jsem tyv řetízky věnoval známému, která manželku zblbnul a pilku koupil jako první...jemu zatíém funguje...pilku jsme vyhodil

jinak na aliexpresu jsou nějaké náhradní díly ale vyhledávání je časově náročné

po této blbé zkušenosti si koupím bytelnější AKU pilu z Lidlu, za 1700,- Kč, která je bez baterií...a ty baterie si objednám, z číny jsou tam za 3 stovky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]