Nejste přihlášen/a.
Nevzešly mi nějaká semínka,a zůstalo po nich prázdno- smutno,dá se ještě něco vysadit do truhlíků,třeba i přísady zeleniny,doroste to :-/
Na trhu už přísady nejsou a ze semínek to nemám zkušenosti v tuhle dobu,takže ze semínek sadíte milé dámy,pokud tomu dobře rozumím? Letos mi uschly i chili papričky a že jsem jich měla na rozdávání,soused říkal,že letos feferonky rostou pomalu,já nemám ani "Ň"
S tím salátem je to dobrý nápad, ale musí to být celoroční salát, jinak brzy vyběhne do květu a nic z toho není. Jednou jsem dávala semínka salátu pořád dokola a ještě 14 dní před Vánocemi jsme sklízeli hlávky - na záhoně!
Rukolu, vydrží mi ve skleníku celou zimu, rychle vyklíčí a vyroste. Přežije i mráz, i když se zdá že přemrzla, do pár dní je zase svěží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.