Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se ještě něco vysadit v tuto dobu

Od: jis odpovědí: 11 změna:

Nevzešly mi nějaká semínka,a zůstalo po nich prázdno- smutno,dá se ještě něco vysadit do truhlíků,třeba i přísady zeleniny,doroste to :-/

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Dobrý den, vysít můžete nyní ředkvičky, salát, zelí, roketu nebo hrášek ;) Vysadit toho můžete ještě mnoho, pro oživení balkonu seženete ještě hrnkované květiny apod.
Přesně , zrovna včera jsem sázel salát :)
jis
hodnocení

Na trhu už přísady nejsou a ze semínek to nemám zkušenosti v tuhle dobu,takže ze semínek sadíte milé dámy,pokud tomu dobře rozumím? Letos mi uschly i chili papričky a že jsem jich měla na rozdávání,soused říkal,že letos feferonky rostou pomalu,já nemám ani "Ň"

Salát klíčí velmi rychle , dejte jednu řadu do truhlíků , podle návodu a poté trochu přetrhat, jak povyroste . Velmi jednoduché , šup do toho *slunce*

S tím salátem je to dobrý nápad, ale musí to být celoroční salát, jinak brzy vyběhne do květu a nic z toho není. Jednou jsem dávala semínka salátu pořád dokola a ještě 14 dní před Vánocemi jsme sklízeli hlávky - na záhoně!

Sadbu zeleniny již pravděpodobně opravdu neseženete, proto jsem zmiňovala výsev. Nebojte se, nic na tom není. Rádci nade mnou mají pravdu;)
Fakt ještě vyroste i hrášek?
jis
hodnocení

S tím salátem je to zajímavé,děkuji za přímou radu,koupit celoroční,to bych nevěděla...hrášek už nechci,to jsem musela nechat udělat dřevěnou oporu a hrášek nic moc,jinak díky všem,člověk se rád poučí,je to milé od vás

liska5
24.07.23 22:14

Špenát

pb®
hodnocení

2x

Rukolu, vydrží mi ve skleníku celou zimu, rychle vyklíčí a vyroste. Přežije i mráz, i když se zdá že přemrzla, do pár dní je zase svěží.

jis
hodnocení

V Itálii se rukola většinou má požívat jako míchaná s jiným druhem salátu či zeleniny,je mírně "jedovatá" ...takže Latugu už mám v truhlíku a sadí prý se dovniř hlíny 2 cm,něco se zase sype nahoru,letos mi nic nedaří :-/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]