Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatná semínka, jak se mohu bránit?

Od: jaruska® odpovědí: 4 změna:

Zakoupil jsem semínka Rajčat-viz foto- a toto mi z nich vyrostlo,také viz foto.napsal jsem do Firmy SEMO a takto mi odpověděli.Jak se mohu bránit?J.

Špatná semínka, jak se mohu bránit?
Špatná semínka, jak se mohu bránit? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nějak nerozumím. Koupila jste rajče, vyrostlo rajče. Problém je v čem? Příště dejte obrázky a ne nějaký pidináhled.

dylin
hodnocení

5x
*ee*... Jak se bránit proti semínkům celkem za 40 Kč? Nechte ty svoje rostliny vysemenit a pošlete jim zpátky semena poštou za 95 Kč a že chcete vrátit 40 Kč. To snad není pravda.

hodnocení

5x

Vyrostla z nich rajčata, nebo něco jiného? Pokud rajčata, není co reklamovat.

Při pěstování čehokoliv se jednotlivé plody od sebe navzájem liší. Nikdy nejsou identické.

hodnocení

3x
Toto bych vůbec neřešil , buďte rád , že vám rajčátka vzešla . Taky jste mohl mít prd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]