Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti s firmou z Přelouče - "stromkyakere". Objednala jsem si nějaké stromky a kytky, nereagují vůbec na nic - maily nečtou, telefon je nedostupný, tak bych ráda získala nějaké reference Děkuji.
Dobry den,ja jim v dubnu poslala penize predem a zadna reakce! premyslim.zda nepodam trestni oznameni...vubec nereaguji ""
nabizeji opravdu levne stromky...a stranku neustale aktualizují ...az pote ,co mi byly penize ASI ODCIZENY,3 mesice je prece jenom hodne-jsem si zadala jmeno PETR MASOPUST,Pribram.Studentska ul. do googlu a vidim,ze pan ma mnoho cinnosti,prodeju,vsude je udano jedno telef.cisli,ktere je porad obsazene nebo nedostupne...a ani IČO,kterym se ohani na web.strankach,neni uvedeno v Obchodnim rejstriku...
www.stromkyakere.ic.cz...
no nekupte to...a pan vesele KRADE odlidi penize dal a dal...
TAk Vsichni podvedeni POZOR! Taky jsem si objednal,byla to mala castka,ale tak me to nastvalo, ze okradaji dennodenne slusne lidi,lakaji na nizke ceny a pak nic neposlou! Tak neco proto udelejte, Ja jsem byl na POLICII nahlasit jejich webovku, byl jsem tam 20minut a bylo to hotove,dal jsem jim vytisknuty email s objednavkou a bylo to hotovo.Castka moji objednavky byla mala,ale na policii mi rekli,ze kdyz VŠICHNI lidi je pujdou nahlasit,jim se to pak vsechno Spocita a celkova castka prekroci 5000,- uz je to Trestny Cin.Tak lidi zabrante aby byli dalsi ldi okradani a nam se to pak vrati Dekuji vsem Nelhostejnym
DEKUJI vam,v nejblizsi dobe tez navstivim policii...je to opravdu PODVODNIK,stranky porad aktualizuje,kazdy mesic nabizi nove rostlinky a pritom se urcite smeje vsem,co si naivne objednali ...Takze jdu do toho )
Také já jsem naletěl, přidám se k Vašemu trestnímu oznámení. Jdu také na policii. senoodlabe.sweb.cz/....
Aktivity pana Masopusta jsou obsáhlé: nabízí stromky a keře, zatepluje fasády, prodává vrata, okna, žaluzie, zahradní techniku, potřeby pro hobby, má stavební firmu s obratem 101-250 mil. a 50 - 250 zaměstnanců ... Stačí jen napsat do vyhledáváče "Masopust Přelouč"a budete se divit, co všechno umí. Jeho IČO, kterým se prezentuje je 76034071, mobil 774089683 je nedostupný, další mobil 773494429 - ten zvoní, ICQ 291398877.
e-mail adresy: mariandlask75@sez/..., senoodlabe@seznam.cz, ekram@ekram.cz
Prosím ty, kteří byli na policii, aby napsali číslo jednací, pod kterým bylo podáno trestní oznámení - pokud se budou všichni poškození přidávat k jednomu číslu jednacímu, pak je větší šance na úspěch. Pokud bude každý poškozený podávat své vlastní oznámení v místě svého bydliště, tak to pro malou částku škody takzvaně vyšumí. Sdělte prosím tedy buď číslo jednací, nebo alespoň město, ve kterém bylo oznámení podáno. Policie doporučuje poškozeným přidávat se k jednomu číslu jednacímu, nebo podávat oznámení u policie v místě bydliště podvodníka - klidně písemně, prostě tak, aby se všichni poškození sjednotili u stejného oddělení. Domluvme se - díky.
Byla jsem taky na policii udat webovku stromkya...doufam,ze je potrestaji, a ze se prida vice lidi.
Behem 14 dni jdu na policii,pan Masopust je opravdu SIKULKA-umi tolik veci-...pritom zaregistrovana firma je...a zase ma aktualizovane nove stromky na SRPER...to je uz drzost...!...TADY JE JEHO REGISTRACE...
s z Registru ekonomických subjektů ČSÚ v ARES
(Datum aktualizace databáze: 30.6.2009)
Tento výpis má pouze informativní charakter, výpis nemusí obsahovat nejaktuálnější údaje a nemá žádnou právní moc.
Odkazy a jiná zobrazení
Základní údaje
IČ:76034071
obchodní firma:Petr Masopust
právní forma:101 - Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku
datum vzniku:2.1.2008
místo podnikání:53501 Přelouč, Studentská 1358
ZÚJ:575500 - Přelouč
okres:CZ0532 - Pardubice
Klasifikace ekonomických činností - CZ-NACE
433000:Kompletační a dokončovací práce
479900:Ostatní maloobchod mimo prodejny, stánky a trhy
Statistické údaje
institucionální sektor:14200 - Ostatní osoby samostatně výdělečně činné
velikostní kat. dle počtu zam.:Neuvedeno
Odkazy:výpis ze statistického RES ČSÚ (www.czso.cz)
A JESTE JEDEN REGISTR
Datum aktualizace databáze: 30.7.2009)
Tento výpis má pouze informativní charakter, výpis nemusí obsahovat nejaktuálnější údaje a nemá žádnou právní moc.
Odkazy a jiná zobrazení
Základní údaje
IČ:76034071
obchodní firma:Petr Masopust
místo podnikání:Studentská 1358, 53501 Přelouč
právní forma:101 - Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku
typ subjektu:fyzická osoba tuzemská
evidující úřad:360603 - Městský úřad Přelouč
vznik první živnosti:2.1.2008
podnikatel:Petr Masopust
Živnosti
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
obory činnosti:Dokončovací stavební práce
Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny
druh živnosti:Ohlašovací volná
vznik oprávnění:2.1.2008
zahájení činnosti:2.1.2008
Odkazy:
výpis ze Živnostenského rejstříku MPO ČR (www.rzp.cz),
elektronicky podepsané výstupy.Zobrazení:výpisu základního nebo včetně zrušených živností
Upozornění: Novelou živnostenského zákona s účinností od 1. července 2008 byl redukován počet živností z 261 na 96. Proto u živností zaniklých v roce 2008 věnujte více pozornosti všem oborům činnosti u aktivních živností.
Tento výpis byl pořízen prostřednictvím IS ARES dne 1.8.2009 v 18:36:36
Copyright © 2009, Ministerstvo financí ČR, ares@mfcr.cz
Dobrý den, dnes jsem byl v Přelouči a adresa toho lumpa - Studentská ul.1358 je samozřejmě fake, na uvedené adrese nikdo takový nebydlí, je to panelák a nikdo z obyvatel takového člověka nezná. Na policii v Přelouči mi to potvrdili s tím, že už evidují několik oznámení. Neměl jsem u sebe bankovní výpis a kopie pošty, takže oznámení teprve podám, pacholek zřejmě hřeší na to, že kvůli pár stovkám to každý nechá plavat. Jestli zde někdo uvažuje o hromadném podání trestního oznámení, rád se připojím.
Pavel
Stačí zajít na policii a případ nahlásit. Žádné číslo není potřeba. Vy to pouze nahlásíte, doložíte, oni to s Vámi sepíšou a o zbytek se postarají sami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.