Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasílatelství stromky a kere

Od: jitulik* odpovědí: 24 změna:

Máte někdo zkušenosti s firmou z Přelouče - "stromkyakere". Objednala jsem si nějaké stromky a kytky, nereagují vůbec na nic - maily nečtou, telefon je nedostupný, tak bych ráda získala nějaké reference *modla*Děkuji.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tommy1*
hodnocení

0x

Ano i já mám stejné zkušenosti. Zajímalo by mě jestli toto zahradnictví vůbec existuje a nebo se jedná o podvod.

tryny
hodnocení

0x

Taky jsme objednali a tím to skončilo. Na nic nereagují. Je to nějaký podvod.

Ale objednali jsme ze zahradního centra N.O.S., mají tam podobné ceny a stromky přišly pěkné.

belezza*
hodnocení

0x

Dobry den,ja jim v dubnu poslala penize predem a zadna reakce! premyslim.zda nepodam trestni oznameni...vubec nereaguji ""

alf*

v dnešní době, peníze předem? Co nabízeli, stromky penezovníku?

belezza*

*smich*nabizeji opravdu levne stromky...a stranku neustale aktualizují ...az pote ,co mi byly penize ASI ODCIZENY,3 mesice je prece jenom hodne-jsem si zadala jmeno PETR MASOPUST,Pribram.Studentska ul. do googlu a vidim,ze pan ma mnoho cinnosti,prodeju,vsude je udano jedno telef.cisli,ktere je porad obsazene nebo nedostupne...a ani IČO,kterym se ohani na web.strankach,neni uvedeno v Obchodnim rejstriku...

www.stromkyakere.ic.cz...

no nekupte to*smich*...a pan vesele KRADE odlidi penize dal a dal...

ivetai*
hodnocení

0x

TAK JÁ JSEM OD NICH DSTALA TAKY VELKÉ H...

laveritas
hodnocení

0x

TAk Vsichni podvedeni POZOR! Taky jsem si objednal,byla to mala castka,ale tak me to nastvalo, ze okradaji dennodenne slusne lidi,lakaji na nizke ceny a pak nic neposlou! Tak neco proto udelejte, Ja jsem byl na POLICII nahlasit jejich webovku, byl jsem tam 20minut a bylo to hotove,dal jsem jim vytisknuty email s objednavkou a bylo to hotovo.Castka moji objednavky byla mala,ale na policii mi rekli,ze kdyz VŠICHNI lidi je pujdou nahlasit,jim se to pak vsechno Spocita a celkova castka prekroci 5000,- uz je to Trestny Cin.Tak lidi zabrante aby byli dalsi ldi okradani a nam se to pak vrati :-D Dekuji vsem Nelhostejnym

belezza*

DEKUJI vam,v nejblizsi dobe tez navstivim policii...je to opravdu PODVODNIK,stranky porad aktualizuje,kazdy mesic nabizi nove rostlinky a pritom se urcite smeje vsem,co si naivne objednali ...Takze jdu do toho :))

dalsipodvedeny

Také já jsem naletěl, přidám se k Vašemu trestnímu oznámení. Jdu také na policii. senoodlabe.sweb.cz/....

Aktivity pana Masopusta jsou obsáhlé: nabízí stromky a keře, zatepluje fasády, prodává vrata, okna, žaluzie, zahradní techniku, potřeby pro hobby, má stavební firmu s obratem 101-250 mil. a 50 - 250 zaměstnanců ... Stačí jen napsat do vyhledáváče "Masopust Přelouč"a budete se divit, co všechno umí. Jeho IČO, kterým se prezentuje je 76034071, mobil 774089683 je nedostupný, další mobil 773494429 - ten zvoní, ICQ 291398877.

e-mail adresy: mariandlask75@sez/..., senoodlabe@seznam.cz, ekram@ekram.cz

dalsipodvedeny

Prosím ty, kteří byli na policii, aby napsali číslo jednací, pod kterým bylo podáno trestní oznámení - pokud se budou všichni poškození přidávat k jednomu číslu jednacímu, pak je větší šance na úspěch. Pokud bude každý poškozený podávat své vlastní oznámení v místě svého bydliště, tak to pro malou částku škody takzvaně vyšumí. Sdělte prosím tedy buď číslo jednací, nebo alespoň město, ve kterém bylo oznámení podáno. Policie doporučuje poškozeným přidávat se k jednomu číslu jednacímu, nebo podávat oznámení u policie v místě bydliště podvodníka - klidně písemně, prostě tak, aby se všichni poškození sjednotili u stejného oddělení. Domluvme se - díky.

zuzulik

Cislo jednaci nevim ,ale tresni oznameni jsem podavala v Hranicich na Morave na jejich webovku.A rekli mi,ze kazdy muze podat tresni oznameni ve svem meste,ze ono se pak scitaji vsechny oznameni dohromady.

zuzulik
hodnocení

0x

Byla jsem taky na policii udat webovku stromkya...doufam,ze je potrestaji, a ze se prida vice lidi.

belezza*

Behem 14 dni jdu na policii,pan Masopust je opravdu SIKULKA-umi tolik veci*smich*-...pritom zaregistrovana firma je...a zase ma aktualizovane nove stromky na SRPER...to je uz drzost...!...TADY JE JEHO REGISTRACE...

wwwinfo.mfcr.cz/...

doplněno 01.08.09 18:34:

s z Registru ekonomických subjektů ČSÚ v ARES
(Datum aktualizace databáze: 30.6.2009)
Tento výpis má pouze informativní charakter, výpis nemusí obsahovat nejaktuálnější údaje a nemá žádnou právní moc.
Odkazy a jiná zobrazení
Základní údaje

IČ:76034071
obchodní firma:Petr Masopust
právní forma:101 - Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku
datum vzniku:2.1.2008

místo podnikání:53501 Přelouč, Studentská 1358
ZÚJ:575500 - Přelouč
okres:CZ0532 - Pardubice
Klasifikace ekonomických činností - CZ-NACE

433000:Kompletační a dokončovací práce
479900:Ostatní maloobchod mimo prodejny, stánky a trhy
Statistické údaje

institucionální sektor:14200 - Ostatní osoby samostatně výdělečně činné
velikostní kat. dle počtu zam.:Neuvedeno
Odkazy:výpis ze statistického RES ČSÚ (www.czso.cz)

belezza*

A JESTE JEDEN REGISTR

Datum aktualizace databáze: 30.7.2009)
Tento výpis má pouze informativní charakter, výpis nemusí obsahovat nejaktuálnější údaje a nemá žádnou právní moc.
Odkazy a jiná zobrazení
Základní údaje

IČ:76034071
obchodní firma:Petr Masopust
místo podnikání:Studentská 1358, 53501 Přelouč
právní forma:101 - Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku
typ subjektu:fyzická osoba tuzemská
evidující úřad:360603 - Městský úřad Přelouč
vznik první živnosti:2.1.2008

podnikatel:Petr Masopust
Živnosti
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

obory činnosti:Dokončovací stavební práce
Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny
druh živnosti:Ohlašovací volná
vznik oprávnění:2.1.2008
zahájení činnosti:2.1.2008
Odkazy:

výpis ze Živnostenského rejstříku MPO ČR (www.rzp.cz),

elektronicky podepsané výstupy.Zobrazení:výpisu základního nebo včetně zrušených živností
Upozornění: Novelou živnostenského zákona s účinností od 1. července 2008 byl redukován počet živností z 261 na 96. Proto u živností zaniklých v roce 2008 věnujte více pozornosti všem oborům činnosti u aktivních živností.

Tento výpis byl pořízen prostřednictvím IS ARES dne 1.8.2009 v 18:36:36
Copyright © 2009, Ministerstvo financí ČR, ares@mfcr.cz

empe*
hodnocení

0x

Dobrý den,

jsem další v řadě podvedených panem Masopustem. 18.8.2009 jsem si objednal stromy za 610 kč a také jako Všichni ostatní jsem nic nedostal. Dnes jsem byl na policii ČR a prosím Všechny které pan Masopust napálil aby udělali totéž.

Děkuji

cara*

Já jsem u nšj za 3600,- a budu to řeši na pčr

netopejr*
hodnocení

0x

Dobrý den, dnes jsem byl v Přelouči a adresa toho lumpa - Studentská ul.1358 je samozřejmě fake, na uvedené adrese nikdo takový nebydlí, je to panelák a nikdo z obyvatel takového člověka nezná. Na policii v Přelouči mi to potvrdili s tím, že už evidují několik oznámení. Neměl jsem u sebe bankovní výpis a kopie pošty, takže oznámení teprve podám, pacholek zřejmě hřeší na to, že kvůli pár stovkám to každý nechá plavat. Jestli zde někdo uvažuje o hromadném podání trestního oznámení, rád se připojím.

Pavel

empe*
hodnocení

0x

Dobrý den,
dnes jsem byl informován policií ČR že mnou nahlášený případ prozatím odkládají, protože částka nedosahuje 5000 kč ani když sloučí zatím všechny tři nahlášené případy. Všichni na těchto stránkách slibujete že půjdete na policii, ale zatím jen tři to udělali. Děkuji občanům v Praze a v Hranicích kteří podvod, stejně jako já, nahlásili a jen nemluví o tom že to udělají.
tetrevarna

Můžete někdo konečně napsat to ČÍSLO JEDNACÍ?

empe*
hodnocení

0x

Stačí zajít na policii a případ nahlásit. Žádné číslo není potřeba. Vy to pouze nahlásíte, doložíte, oni to s Vámi sepíšou a o zbytek se postarají sami.

alfa*

Tak dnes jsem bohužel zjistil , že jsem p. Masopustu přispěl na lepší život částkou 1008Kč. Na radu této diskuse jsem navštívil policii v Hranicích na Moravě a podal trestní oznámení , které bylo připojeno k dalším lidem. Rada pro ostatní nebojte se je to jen otázka půl hodiny na policii .

inka2*

V pondělí vyrážím...*zed* I já přispěla panu Masopustovi na zlepšení životní úrovně.

greska
hodnocení

0x

Dobrý den všem, dá-li se to tak nazvat. I já mám s výše uvedenou firmou problémy. Objednala jsem si tuje a také zaplatila, ale z osobních důvodů jsem potřebovala objednávku zrušit. Nikdo mi neodpovídá na e-mail a telefon je stále vypnutý :(. Určitě se přídám a na policii zajdu v Ostravě.

greska
hodnocení

0x

Dneska jsem byla na policii v Ostravě a podala trestní oznámení na podezření z podvodu. Moje částka je 1723,- Kč. Případ bude podstoupen do Přelouče a když se jich sejde více, tak se to sloučí a bude to řešeno jako jedna společná kauza. I když asi své peníze neuvidíme, tak nám držím palce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]