Dobrý den, občas když jsem v přírodě a najdu ovoce tak je sním a občas se stane že na takovou pachuť. Kdysi jsem se s tím se s tím setkala na ostružinách ze zahrady a taky se s tím setkávám u ovoce z lesa. Nevím jak bych tu pachuť popsala, ale je to jen jeden druh chuti navíc která se vyskytuje občas na ostružinách nebo na malinách, kdysi mě napadlo jestli jsem nesnědla brouka, ale to ne, na to si dávám pozor, na internetu jsem o tom nic nenašla. Nevíte co by to mohlo být?
Dobrý den! S tím se také setkávám. Brouka jste jistě nesnědla, ale mně neznámý brouk s plochým tělem a charakteristickým pachem, nebo vůní /jak pro koho/ ten plod navštívil před vámi a je to... Stačí se v tom případě po té rostlině podívat a jistě jej tam někde zastihnete. Snad se zde najde někdo kdo se více a lépe učil v botanice a přírodopise a napíše, jak se ta potvůrka jmenuje.
Asi to bude nějaká ploštice, od lišky to být nemůže, protože jsem se s tím setkala i na zahradě, ale u kupovaného ne, ale zase kupovaný poctivě umývám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.